Godhood pc cover - دانلود بازی Godhood  – نسخه PLAZA

همان‌طور که از نام این بازی برمی‌آید، Godhood به بازیکنان این امکان را می‌دهد که دین و مذهب خود را خلق کرده و مردم از آن پیروی کنند. مانند سایر بازی‌ها در این سبک، بازی Godhood المان‌های مدیریت بازی‌های استراتژیک را برای ساخت و سازهای جذاب دارا است. بازیکنان در این بازی قادر نخواهند بود به صورت مستقیم پیروان خود را کنترل کنند اما این امکان را دارند که فضیلت‌ها یا گناهان مختلفی را برای تحت تاثیر قرار دادن شهروندانشان تعیین کنند. در حین انجام بازی، بازیکنان نیاز دارند که از پیروانشان بخواهند به جهت ارزش نهادن به آن‌ها و مقابله با سایز مذاهب مجسمه‌های بزرگ بسازند.

نویسنده: Reza7z
نظرات: بدون نظر
Command and Conquer Remastered Collection pc cover small - دانلود بازی Command and Conquer Remastered Collection

کلکسیون ریمسترشده بازی Command and Conquer شامل بازسازی و بهینه‌سازی نسخه‌ی اول (که به Tiberian Dawn هم معروف است) و همین‌طور نسخه‌ی Red Alert می‌شود و سه بسته‌ی الحاقی Counterstrike، Covert Ops و The Aftermath هم درون آن قرار گرفته‌اند. همه‌ی این بازی‌ها برای استفاده در حالت ۴K بهینه‌سازی شده‌اند و ویژگی‌هایی مثل رابط کاربری بهبودیافته، قابلیت ویرایش و تغییر نقشه و نحوه‌ی کنترل جدید هم برای آن‌ها در نظر گرفته شده است.

نویسنده: Reza7z
نظرات: بدون نظر
Fae Tactics pc cover - دانلود بازی Fae Tactics v1.004 – نسخه SiMPLEX و GOG

در جریان این بازی، به کمک موجودات افسانه‌ای Fae به جنگ دشمنان رفته و حرکات آن‌ها در میدان نبرد را کنترل و هدایت می‌کنیم. شخصیتی که به اجرای دستورها شما در Fae Tactics می‌پردازد نیز یک کاراکتر جوان به نام Peony است که قابلیت استفاده از نیروهای جادویی را در اختیار دارد. معمولاً در این قبیل سناریوهای فانتزی و تخیلی، وظیفه بازیکن، نجات جهان از دست یک سری موجودات شرور و بدذات است اما Fae Tactics با شعار «دختری که دنیا را نابود کرد» منتشر شده. بازیکنان قرار است در این بازی با متحدین خود همکاری کرده و با به کارگیری نیروهای جادویی و همراهی با گروهی از شخصیت‌های مختلف به «مبارزه پیوسته و روبه‌رشد» میان انسان و یک سری موجودات افسانه‌ای موسوم به Fae بپردازند.

نویسنده: Reza7z
نظرات: بدون نظر
Company of Crime pc cover - دانلود بازی Company of Crime – نسخه HOODLUM

بازی Company of Crime یک تجربه جذاب در نقش سازمان جنایتکاری است که ماموریت‌های زیادی مبتنی بر تاکتیک برای شما خواهد داشت. این بازی در دهه ۱۹۶۰ و در لندن جریان دارد که به عنوان پایتخت فرهنگی جهان و سرزمینی متشکل از خرده فرهنگ‌های شهرهای مختلف شناخته می‌شود. این بازی ماموریت‌های متنوعی برای‌تان خواهد داشت و شرکتی که در آن عضو هستید، مدام گسترده‌تر خواهد شد. این بازی جنایت‌های مختلفی داشته و قرار است که در نقش بازرس اصلی ماجرا حضور داشته باشید. روند نفوذ در این سازمان بسیار سخت و پیچیده است و باید راه خود را از طریق میخانه‌ها، کلوپ‌ها و بسیاری از مکان‌های دیگر پیدا کرده و در نهایت به هدف اصلی بازی برسید.

نویسنده: Reza7z
نظرات: بدون نظر
447ca4cbe3b17ad44783a9f3ea1c5b7e XL e1596800288671 - بررسی بازی Rock of Ages 3: Make & Break

جدید ترین نسخه از سری بازی ROCK OF AGES یعنی ROCK OF AGES 3: MAKE & BREAK  بازگشته است . بازی ای نا متعارف و با نگاهی به سبک سوررئالیسم دوباره پا به دنیای صنعت گیم گذاشته که ذهن گیمر را در حین تجربه بازی درگیر خود میکند . استودیوی شیلیایی ACE Team که در این حیطه توانایی بالایی داشته و با خلق فضای خاص این بازی که وجود آورده اند. آن‌ها ما را به دنیای عجیب و غریب عنوانی برده‌اند که زیر پوسته های هنری-اجتماعیِ و فرا واقع گرایانه ای را درون یک بازی مفرح و طنز گونه در هم تنیده است  . با هم به این دنیای گیج کننده و در عین حال مفرح سفر میکنیم تا ببینیم تیم سازنده چگونه این بازی را برای ما ساخته  است .

نویسنده: Reza7z
نظرات: بدون نظر
Gordian Quest pc cover small - دانلود بازی Gordian Quest Build 93h برای کامپیوتر – نسخه GOG

Gordian Quest یک بازی در سبک RPG کلاسیک است که با الهام از آثار کلاسیک قدیمی همچون Ultima و Wizardly ساخته شده است. مفاهیم نوین همچون ساخت پایگاه و تجربه نبردهای نوبتی در این اثر وجود دارد و باید استراتژی لازم را در این نبردها داشته باشید. شما میزبان قهرمانانی خواهید بود که در نبردها حضور دارند و باید آن‌ها را مدیریت و رهبری کنید. می‌توانید مهارت‌های جدیدی را برای آن‌ها فعال‌سازی کرده و با آگاهی از چنین مهارت‌هایی، یک چینش مناسب در نقشه بازی داشته باشید. در ابتدا شما قوانینی را باید رعایت کنید که شاید برای‌تان جدید باشد.

نویسنده: Reza7z
نظرات: بدون نظر
Imperiums Greek Wars pc cover - دانلود بازی Imperiums Greek Wars

بازی Imperiums: Greek Wars ترکیبی منحصربه فرد از گیم پلی سبک نوبتی و استراژیک را برای شما به نمایش می‌گذارد. این بازی با سرعت چندین برابری دنبال می‌شود و باید عملکرد خوبی در انتخاب سریع استراتژی و نحوه‌ی نبرد در بازی داشته باشید. بازی از نسخه‌ی قبلی یعنی Aggressors: Rome که برنده جوایز بسیاری نیز شده است، الهام گرفته است و نگاهی تازه‌ای پیرامون دنیای مشترک یونانی و پارسی به شما اعطا می‌کند. شخصیت‌های زیادی اعم از فرماندهان سیاسی را در این بازی می‌بینیم که بیرحمانه وظایف خود را در این بازی انجام می‌دهند.

نویسنده: Reza7z
نظرات: بدون نظر
The Waylanders screenshots 04 780x439 1 e1596454955583 - دانلود بازی The Waylanders v0.0.19

داستان بازی The Waylanders مربوط به اسطوره شناسی سلتیک است و اولین ملاقات بین سلت‌ها و خدایان‌شان را مشاهده خواهیم کرد. مذاکرات بین سلت‌ها با شکست و اشتباه بزرگی روبرو می‌شود و مسئول آن خود را در شرف مرگ می‌بیند. سرزمینی با فسادهای جادوگری را می‌بینیم که پادشاهی را تحت تاثیر قرار می‌دهد. زمان به‌صورت صلح آمیز دنبال می‌شود و در جناح‌های مختلفی تاج و تخت را در شرایط بدی مشاهده می‌کنیم. فرهنگ سلتیک بسیار پیچیده است و فرهنگ‌ها و نژادهای مختلفی آن را تشکیل داده‌اند. شما در نهایت خواهید فهمید که آیا از وارثان نابالغ هستید یا اینکه در نهایت به ژنرال تبدیل خواهید شد. اتحادهای بازی را خواهیم دید و قرار است که دنبال کننده داستان‌های عاشقانه باشیم. اسپانیای قرون وسطی، بخش بزرگی از داستان بازی را تشکیل می‌دهد و شما باید بهترین کار را صورت دهید.

نویسنده: Reza7z
نظرات: بدون نظر