Iron Harvest pc cover small - دانلود بازی Iron Harvest v1.0.2.1688 – نسخه GOG و FitGirl

در بازی استراتژیک Iron Harvest رسومات سنتی با پیشرفت علمی و تکنولوژیکی رو به تغییر هستند، در حالی که اروپا هنوز در حال بهبودی از نبردهای وحشیانه جنگ جهانی است. شهرها در حال بازسازی هستند و در حومه شهرها دوره برداشت آهن آغاز شده است. کشاورزان در حال کشف بقایای ماشین‌های باشکوهی هستند که در جبهه‌های جنگ جهانی از بین رفته بودند. در میان این هرج و مرج، تهدید جدیدی ظاهر می‌شود که اروپا را در معرض خطر قرار می‌دهد. نیروهای مخفی تمام تلاش خود را برای بی‌ثبات‌سازی کل کشورها انجام می‌دهند و مصمم هستند تا جهان را بار دیگر به آتش کشیده و در نهایت کنترل جهان را به دست گیرند.

نویسنده: Reza7z
نظرات: بدون نظر
The Dungeon Of Naheulbeuk The Amulet Of Chaos pc cover small - دانلود بازی The Dungeon Of Naheulbeuk: The Amulet Of Chaos

بازی The Dungeon Of Naheulbeuk: The Amulet Of Chaos یک اثر تاکتیکی بسیار جذاب است که با شخصیت‌های دیوانه و ریتم شوخ طبعی دنبال می‌شود. این بازی شامل دشمنان عجیب و غریب و دمدمی مزاجی است و برای به‌دست آوردن گنج سیاه چال با همدیگر رقابت می‌کنند و باید خیلی از سختی‌ها را تحمل کنند. دژاوو یکی از حس‌های عجیبی است که در مراحل مختلف بازی با آن روبرو خواهید شد. تیم قهرمانان بازی در یک ماجراجویی بزرگ و سرشار از شوخ طبعی حضور دارند و می‌توانند تجربه‌ی مختلفی برای شما فراهم کنند.

نویسنده: Reza7z
نظرات: بدون نظر
Desperados 1 e1600347534889 - دانلود بازی Desperados Wanted Dead or Alive نسخه فارسی – دسپرادوس زنده یا مرده

Desperados Wanted Dead or Alive – دسپرادوس: زنده یا مرده نسخه فارسی یک بازی اکشن استراتژی زمان واقعی مبتنی بر بازی های وسترن می باشد که توسط Spellbound Entertainment توسعه و توسط Infogrames در سال ۲۰۰۱ برای مایکروسافت ویندوز منتشر شد. در این بازی شما می توانید تا ۶ شخصیت را در غرب وحشی کنترل کنید. شخصیت اصلی گیم جان کوپر یک هفت تیرکش معروف میباشد که وظیفه او به دام انداختن یک غارتگر بدنام به به نام ال دیابلو می باشد.

نویسنده: Reza7z
نظرات: بدون نظر
Othercide pc cover small - دانلود بازی Othercide – The Dream Update

بازی Othercide در حالی دنبال می‌شود که امید بشریت کم کم رو به ناامیدی می‌گذارد. دختران، پژواک بزرگ‌ترین جنگجویان امروزی هستند و در راس همه کسانی قرار دارند که در برابر رنج و مرگ ایستادگی می‌کنند. هدایت این ارتش را شما برعهده دارید و باید از تمام مهارت‌های خود استفاده کنید. توانمندی شما در جنگ، تعیین کننده سرنوشت این دختران جنگجو خواهد بود. توانایی‌ها و شخصیت‌ آن‌ها با تصمیمات شما شکل اده می‌شود و باید سخت‌ترین تصمیمات همچون قربانی کردن یک نفر برای نجات دیگری، اتخاذ کنید. بازماندگان ارتش شما قوی‌تر از همیشه بازخواهند گشت تا در نبردهای بعدی نیز حضور داشته باشند. مبارزه در این بازی سرتاسر رقص و آواز در پیشواز نبردها است. پیش از موعد برنامه ریزی شده باید حرکت کرده و زنجیره‌ای از توانایی‌های خود را به نمایش گذارید. در باس فایت‌ها عملکرد اصلی خود را نشان داده و در برابر موجوداتی که بدترین جنایات بشری را انجام می‌دهند، قدم علم کنید.

نویسنده: Reza7z
نظرات: بدون نظر
Necromunda Underhive Wars pc cover small - دانلود بازی Necromunda Underhive Wars – نسخه CHRONOS

بازی Necromunda Underhive Wars در سبک نقش‌آفرینی و اکشن است که در آن باید به انتخاب شخصیت دلخواهتان پرداخته و در قالب حالت‌های متنوع، به رقابت‌های نفس‌گیری با دیگران بپردازید. سلاح‌ها و مهارت‌های جالبی هم در اختیارتان قرار می‌گیرد که در زمان مناسب باید از آن‌ها بهره ببرید. همچنین قابلیت شخصی‌سازی نیز برای بازی‌بازان فراهم است. این یک بازی در مورد جنگ باند‌های جنایتکاری است که بین سه گروه بزرگ از خاندان نکروماندا رخ می‌دهد. این باندها شامال اشچر، گولایس و اورلاک هستند که هر کدام توانایی‌ها و خصوصیات ویژه‌ی خود را دارند. وظیفه توسعه این بازی بدست استودیو Rogue Factor بوده و کمپانی Focus Home Interactive آن را در شبکه استیم منتشر کرده است.

نویسنده: Reza7z
نظرات: بدون نظر
A Total War Saga Troy - بررسی بازی A Total War Saga: Troy

هدف از ساخت سری Saga در کنار سری اصلی Total War تنها عرضه بازی به صورت مداوم و پر کردن فاصله نسخه های اصلی نیست. برای پیشرفت بازی Creative Assembly نیاز به بازخورد های بیشتری در مورد امکانات اضافه شده داشت. به همین دلیل سری Saga با بازی Thrones of Britannia خلق شد تا تجربه هایی کوچکتر را به وجود آورد و بر روی برهه های زمانی مشخصی از تاریخ تمرکز کند که به اندازه کافی برای تبدیل شدن به یک بازی جدا بزرگ نیستند. بنابراین با بازی هایی روبرو هستیم که بیشتر برای تست خلق شده و از نظر ابعاد و بودجه ساخت بسیار کوچکتر هستند. اگرچه با وجود مشکلات زیاد Thrones of Britannia که گیم پلی آن را تبدیل به یک تجربه کسالت بار کرده بود، آینده خوبی برای آینده سری Saga ترسیم نمیشد، اما پس از نسخه های Warhammer 2 و Three Kingdoms نسخه دوم از Saga یعنی Troy توسط شعبه سوفیا Creative Assembly ساخته و عرضه شد. باید در نظر داشت که Troy بر اساس انجین و بازی Warhammer 2 ساخته شده و به همین دلیل ممکن است بسیاری از امکانات نسخه آخر را نداشته باشد. با این وجود برای گیمرهای دوستدار سری، برگشت به عقب قابل چشم پوشی نیست و قطعا در ادامه این نقد به بررسی پیشرفت ها و پسرفت ها در مقایسه با کل سری، نسخه قبلی Saga و Three Kingdoms می پردازیم.

نویسنده: Reza7z
نظرات: بدون نظر
Castle Strike e1599224421439 - دانلود بازی Castle Strike – اعتصاب قلعه

 بازی اعتصاب قلعه – Castle Strike برای کامپیوتر

Castle Strike – اعتصاب قلعه یک بازی استراتژی تاکتیکی مبتنی بر قرون وسطی می باشد که توسط Related Designs توسعه و توسط Data Becker در سال ۲۰۰۴ برای مایکروسافت ویندوز منتشر شد. داستان بازی مربوط جنگ های قرون وسطی بوده و کشورهایی همچون انگلستان، فرانسه و آلمان حضور داشته و می توانید از گزینه مبارزات انتخابی، درگیری و چند نفره (مولتی پلیر) به بازی بپردازید. پلیر نقش یک قهرمان شجاع را در دوره ای که پر از خیانت و نبرد بوده را ایفا می کند.

نویسنده: Reza7z
نظرات: بدون نظر
Desperados III pc cover small - دانلود بازی Desperados III – Money for the Vultures

بازی Desperados III اولین نسخه از این مجموعه محبوب است که توسط استودیوی می‌می‌می ساخته می‌شود. این استودیوی کوچک که پیش از این با ساخت بازی شدو تاکتیکز (Shadow Tactics) هنر خود را در ساخت بازی‌های تاکتیکال به همگان ثابت کرده بود، با ساخت سومین نسخه از مجموعه بازی‌های دسپرادوس باری دیگر ثابت کرده است که این جایگاه حالا حالاها در انحصار خودش خواهد بود. دسپرادوس سه به لطف گیم‌پلی جذاب و چالش برانگیز و بی‌نقصش، محیط‌های متنوع که گاهی از بررسی تمامی جزئیات آن سردرد می‌گیرید، موسیقی بی‌نظیری که تجربه‌ی هر مرحله را چندین و چندبرابر لذت‌بخش‌تر کرده، محصولی را رقم زده که در این دوره و زمانه حکم یک جواهر را دارد. دسپرادوس سه نه‌تنها یک بازی تاکتیکال جذاب، بلکه نماد یک ویدیوگیم واقعی، با هر تعریفی که می‌خواهید از ویدیوگیم در ذهن داشته باشید، است.

نویسنده: Reza7z
نظرات: بدون نظر